Back to Top

031 508 198

info@medisense.si

»It was very professional, strong and perfect. That's what I need. Thank you Jana! «

Jana Lah Masaže Dave Gahn
»It was very professional, strong and perfect. That's what I need. Thank you Jana ! see you soon Dave"

 

Dave Gahn,
pevec skupine Depeche Mode

» Z njeno pomočjo sem zaključil tekmo z zelo dobrim rezultatom «

Marko Horžen medicinska limfna drenaža


»Pri ekstremnem športu, kot je dirka okoli Slovenije, velikokrat pride do kakšnih poškodb. V mojem primeru je prišlo do otečenega kolena in vnetja ahilove tetive. Koleno je Jana s tehniko medicinske limfne drenaže izboljšala do te mere, da sem lahko odvozil še 700 kilometrov. Pri tetivi smo pa s kinezotapingom olajšali bolečine, tako da sem z njeno pomočjo zaključil tekmo z zelo dobrim rezultatom. «

Marko Horžen, športnik, kolesar,
Marko Horžen je ekstremni športnik, ki se je udeležil tudi DOS-a (Dirka okoli Slovenije)

 

»Športne masaže so nujno potrebne za hitrejšo regeneracijo in  za preprečevanje poškodb «Toni Vencelj

»Aktivno tečem že več kot 30 let. Zadnja leta sem se specializiral za gorske ultamaratone. Športne masaže so nujno potrebne za hitrejšo regeneracijo in  za preprečevanje poškodb «

Toni Vencelj,
profesionalni športnik,
tekač,
kolesar,
lastnik kluba Tektonik

» Jana me je presenetila, saj kljub mladosti obvlada različne tehnike«

Tomaž Smole Jana Lah masaža


»
Jano sem spoznal najprej kot športnico in na masažo k njej sem šel iz radovednosti, saj me je prepričevala, da je dovolj močna.  Kot nekdanji športnik  s starimi poškodbami sem kar zahtevna stranka in poleg strokovnega znanja potrebujem tudi dovolj močnega maserja oz.  maserko.  Jana me je presenetila saj kljub mladosti obvlada različne tehnike. Poleg tega pa je bistveno močnejša, kot bi sodil po njeni postavi. Tudi dejstvo, da je čedna in prijazna, pripomore k temu, da grem rad na masažo.  Prepričan sem da ji bo z znanjem, ki ga ima in s pozitivnim pristopom, uspelo."

Tomaž Smole,
podžupan občine Ivančna Gorica,
košarkar

» Tako da vsi ki si želite sprostitve, vam priporočam da se obrnete na Jano in ne bo vam žal «

Daš Žekar Jana Lah Masaže
Sem športnik rokometaš, vratar. Z rokometom se ukvarjam od leta 2000. Od leta 2006-2012 član vseh mlajših kategorij v slovenski reprezentanci in tudi kapetan. Kar nekajkrat izbran za naj vratarja na raznih turnirjih.

Trenutno igram za RK Dol TKI Hrastnik, kjer bomo v sezono 2016/17 nastopali prvič v zgodovini kluba v 1.A NLB Leasing ligi.

Treninge imamo vsak dan, ob vikendih pa tekme. Ker so treningi in ritem tekmovanja naporni, potrebuje telo regeneracijo in sprostitev, zato je pravi naslov Jana, ki pri tem pomaga z odličnimi masažami.

Tako da vsi ki si želite sprostitve, vam priporočam da se obrnete na Jano in ne bo vam žal.


Vsem tistim, ki ste imeli kakšno poškodbo, bolečino v določenem predelu telesa, pa priporočam Funkcionalno magnetno stimulacijo, kjer je učinek viden že po prvi terapiji."

Daš Žekar


» Njene masaže so mi pomagale pri bolečinah v vratu, hrbtu in rokah, tudi v času okrevanja v bolnišnici in sedaj, ko kot prevajalka večino časa preživim za računalnikom «

Mateja Pintar Jana Lah Masaže

'Ko sva se z Jano spoznali, sem še profesionalno igrala namizni tenis in naporne urnike treningov bi brez njene strokovne pomoči zares težko zdržala.

Njene masaže so mi pomagale pri bolečinah v vratu, hrbtu in rokah, tudi v času okrevanja v bolnišnici in sedaj, ko kot prevajalka večino časa preživim za računalnikom.

Ko imaš resne poškodbe, je zelo težko najti dobrega maserja oziroma terapevta, ki ti dejansko lahko izboljša stanje, in zame Jana vsekakor je taka maserka.

Kot ženska pa se k njen občasno grem z veseljem tudi malo razvajat in polepšat'


Mateja Pintar, profesionalna športnica

Uspehi Mateje Pintar

Evropsko Prvenstvo

2003 – 1. mesto ekipno /3. mesto posamično
2005 – 1. mesto posamično /3. mesto ekipno
2007 – 1. mesto ekipno /2. mesto posamično
2009 – 1. mesto OPEN /2. mesto posamično / 3. mesto ekipno
2011 – 3. mesto ekipno /3. mesto posamezno

Svetovno Prvenstvo

2006 – 3. mesto posamično
2010 – 3. mesto ekipno

Olimpijske Igre

2004 – 1. mesto posamično
2008 – 3. mesto posamično


Častna Slovenka leta


Leta 2004 so jo poslušalci Vala 202 izbrali za športnico poletja. Nedeljski dnevnik jo je leta 2004 izbral za Častno Slovenko leta, leto za tem je postala najboljša evropska igralka na vozičku.

Prejela je tudi Bloudkovo plaketo (2005).

Športnica leta je postala v letih 2004, 2005, 2006 in 2008, članica najboljše invalidske ekipe pa je bila 2003, 2007 in 2010.

Trenirala je namizni tenis od leta 2001 do 2015.

Prvo mednarodno tekmo je imela 2002, zadnjo pa v Londonu 2012 na Paraolimpijskih igrah;
poleg omenjenih je dobila še 71 drugih medalj na mednarodnih turnirjih (38 zlatih, 19 srebrnih, 14 bronastih);  od 2004 je imela poškodovano trapezius mišico, od 2009 pa še zapestje oz. brachioradialis

»Poklicno sem medicinska sestra in mi masaža pomeni tudi sprostitev, izklop utrujajočih misli ter ugodno počutje po napornih dežurstvih «

Katja Kegl Jana Lah Masaže
» Sem Katja Kegl Vencelj, ukvarjam se s tekom, predvsem z gorskimi maratoni in ultramaratoni. Ker se najraje gibam v hribih, moram imeti s seboj precej opreme - hrane in pijače, kot tudi toplih oblačil ter ostalo opremo. Teža nahrbtnika mi večkrat povzroči boleča ramena, slabša tehnika teka pa bolečine v križu.

Z
rednimi masažami blažim omenjene težave. Mišice so tako bolj prožne, brez bolečih vozličkov, regeneracija po napornih in dolgotrajnih treningih je pa hitrejša, saj se z masažo poveča pretok krvi in limfe.

Poklicno sem medicinska sestra in mi masaža pomeni tudi sprostitev, izklop utrujajočih misli ter ugodno počutje po napornih dežurstvih.
«

Katja Kegl Vencelj,
Rekreativna športnica,
Tekačica

» Vsi, ki športate ali pa samo rabite sprostitev po napornem tednu, se le obrnite na njo in ne bo vam žal «Dejan Mlakar Jana Lah Masaže

» Sem profesionalni košarkar in treniram 10 ur tedensko, plus tekme tako. Leta 2012/2013 sem bil najkoristnejši igralec prve slovenske lige, sedaj pa igram za Lastovko da moje telo po napornih treningih in tekmah potrebuje dobro regeneracijo in sprostitev.

Pri tem mi s svojimi odličnimi masažami pomaga Jana, njene roke in znanje mi pomagajo, da sem vedno znova pripravljen na nove napore.

Tako, da vsi, ki športate ali pa samo rabite sprostitev po napornem tednu, se le obrnite na njo in ne bo vam žal.
«

 

 

Dejan Mlakar,
profesionalni športnik,
košarkar

Od leta 1997 profesionalno trenira košarko. Igral je za reprezantanco v vseh mlajših kategorijah. Leta 2012/2013 je bil najkoristnejši igralec prve slovenske lige. Sedaj igra za Lastovko.

»Spoznal sem Jano Lah in moram priznati da punca res profesionalno obvlada svoj posel «Dejan Madzarevic Jana Lah Masaže

Poškodbe so sestavni del športnikov, torej je rehabilitacija zelo pomembna. v rehabilitacijo pa spada tudi masaža in še posebaj zdaj, ko sem imel poškodbo hrbta.

Spoznal sem Jano Lah in moram priznati da punca res profesionalno obvlada svoj posel. Profesionalni pristop in z masažami sem res zadovoljen.

Tako da priporočam vsakomur kot rehabilitacijo, sprostitev ali kot crkljanje samega sebe"

Dejan Madjarevic
Trener v klubu Thai Boxinga

Profesionalni borec v Thai-boxing DEMA.
Pred tem je bil profesionalni borec v Thai-boxingu in K1.
Ima 52 dvobojev ter bil 7 kratni državni prvak v Muay Thai-u, 2 kratni državni prvak v kickboksingu disciplini K1,
2x tretji na evropskem prvenstvu,
2 mesto na svetovnem pokalu in profesionalni borec,
prvi Slovenec, ki se je boril na WFCju.


» Zaradi vsakodnevnega stresa v službi, treningov oz. drugih obveznosti je Janina masaža prav prijetna sprostitev in jo priporočam vsakemu, ne samo športnikom«Primož Nerad Jana Lah masaže


»
Preko leta se udeležujem precej triatlonskih, kolesarskih in tekaških tekem, kar poleg vseh treningov precej obremenjuje telo. Masaža mi pri tem pomaga predvsem pri hitrejši regeneraciji in sprostitvi napetih mišic.

Ob poškodbah mišic pa se čas sanacije poškodbe z masažami skrajša. Zaradi vsakodnevnega stresa v službi, treningov oz. drugih obveznosti je Janina masaža prav prijetna sprostitev in jo priporočam vsakemu, ne samo športnikom.
«

 

Primož Nerad
Rekreativni športnik,
Triatlonec

» Masaža pomaga pri hitrejšem okrevanju in obnavljanju mišic za nadaljne napore«                                                                                                                                                                         Futsal_2017.jpg

»Profesionalni in rekreativni športniki, v našem primeru futsalerji, pri igranju in treniranju obremenjujemo vse mišice v telesu.

Masaža pomaga pri hitrejšem okrevanju in obnavljanju mišic za nadaljne napore.

V primeru mišičnih poškodb in udarcev pa je masaža še toliko bolj zaželjena. Po napornem treningu ali tekmi nam masaža pomaga da do mišičnih poškodb sploh ne pride, torej masaža deluje tudi preventivno.
«

 

Jože Gačnik
kapetan ekipe futsal Ivančna Gorica